Tjänster

Tjänster

Din Snickare kan erbjuda ett brett spektrum av tjänster. Vi utför det mesta inom renoveringar, om och tillbyggnader.

Vi utger oss inte för att vara en alltjänst som vissa andra - Din Snickare utför det vi är bra på och överlämnar övrigt till andra.

Utvändiga och invändiga arbeten utförs under hela året, men tänk på att det kan vara lättare att få invändiga arbeten gjorda under årets kalla månader då sommaren ofta är uppbokad av mera väderberoende byggnationer.

Tveka inte att ta kontakt för ett kostnadsfritt hembesök så vi tillsammans kan se hur vi kan förverkliga dina ombyggnadsplaner.

Utvändiga arbeten

Exempel på utvändiga arbeten kan vara tillbyggnader, altaner, takjobb, byte av panel och fönster.

 

Vid fönsterbyte går vi tillsammans igenom vilka alternativ som finns av energisparande glas, ljud och säkerhetsglas mm för ett bra slutresultat.

Ditt val är våran standard.

Vinterbonade altaner är en specialitet där golvvärme och skjutglaspartier i trä eller aluminium av högsta kvalitet bidrar till ljus och komfort under hela året.

Invändiga arbeten

Exempel på invändiga arbeten kan vara köksrenovering, badrumsrenovering, kakel och klinkerjobb, inredning av kallvindar, läggning av parkett och laminatgolv, innerväggar, innertak, listverk mm.

Vi monterar naturligtvis även IKEA-kök. Du väljer själv om du vill skruva ihop skåpen för att hålla kostnaden nere eller om du vill att vi gör allt från inköp av skåp till slutfinishen med kakel.

Då vi är märkesoberoende så monterar vi alla köksfabrikat, ta bara kontakt så planerar vi gemensamt.

Kontakta oss

Egeby Klaragården

590 47 Vikingstad

Tel: 070-432 42 65

Följ oss

Om oss

Företaget startade 2005 och har sin hemvist i Västerlösa utanför Linköping.

Företaget drivs av Nicklas Andersson som är utbildad snickare med drygt 25 års erfarenhet av byggbranchen.